Bijeenkomsten

Op deze pagina vindt u informatie over bijeenkomsten. In verband met de coronamaatregelen vinden de bijeenkomsten online plaats.

Tijdens de startbijeenkomst op 6 oktober lichtten we de plannen voor Junopark toe. Vanwege een gering aantal aanmeldingen is besloten om het spreekuur op donderdag 29 oktober te laten vervallen. In plaats daarvan is de reactietermijn met één week verlengd (tot 28 oktober).

Na afloop van iedere bijeenkomst vindt u op deze website de presentatie, het verslag en het antwoord op gestelde vragen.

maandag 9 november

Online slotbijeenkomst

Tijdens de online slotbijeenkomst deelden we de resultaten van de peiling en lieten we zien welke ideeën er zijn binnengekomen. Gemeente en ontwikkelaars lichtten toe in welke ideeën zij mogelijkheden zien voor de verdere uitwerking van de plannen. Landschapsarchitect OKRA presenteerde de plannen voor het Waterfrontpark. 

Dinsdag 6 oktober

Online informatieavond

Tijdens de online informatiebijeenkomst lichtten de gemeente Den Haag en de drie betrokken ontwikkelaars hun plannen toe voor Junopark. De antwoorden op gestelde vragen en het verslag vindt u binnenkort op deze website. 

Nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Dit project is een samenwerking van Gemeente Den Haag, BPD, AM en NU Projectontwikkeling.